Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Καταγγελία φίμωσης της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή, την παράταξη του κ. Κόκκορη, η οποία το Σάββατο 10 Μάη, μία βδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες, στην κορύφωση της προεκλογικές περιόδου, σε μια κίνηση αυταρχισμού και τρομοκράτησης προσπάθησε να παρεμποδίσει την ελεύθερη πολιτική έκφραση κατεβάζοντας αφίσες της Λαϊκής Συσπείρωσης, και φτάνοντας στο σημείο να καλέσει την αστυνομία, για να παρέμβει.

Την ίδια ώρα που ο Δήμος μας κατακλύζεται από διαφημιστικές αφίσες και ταμπέλες για δραστηριότητες μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, χωρίς καμία παρέμβαση από τις αρχές, ενοχλεί η προσπάθεια των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ να προπαγανδίσουν τις θέσεις τους.  

Ο δήμαρχος κ. Κόκκορης και η δημοτική του παράταξη, για άλλη μια φορά, δίνουν διαπιστευτήρια πιστού υπηρέτη της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, αποδεικνύουν ότι είναι η φωνή τους στην τοπική διοίκηση, ενοχλούνται από κάθε διαφορετική άποψη και προσπαθούν να επιβάλλουν το δόγμα "νόμος και τάξη".

Η προσπάθεια να φιμωθεί η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ θα πέσει στο κενό. Το κάλεσμα προς τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, το λαό της Γλυφάδας θα είναι ακόμα πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό.

Στις εκλογές του Μαΐου δυναμώνουμε παντού τη δική μας φωνή και δύναμη!
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές
ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές
γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού!