Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Β' Γύρος Τοπικών Εκλογών: Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ...

Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και διακινούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο υπονοούμενα για τη στάση της "Λαικής Συσπείρωσης" στο 2ο γύρο των τοπικών εκλογών ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά τα εξής:

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας" δεν πρόκειται να στηρίξει στο 2ο γύρο κανέναν συνδυασμό που υποκλίνεται στον ευρωμονόδρομο, που υλοποιεί τις κεντρικές πολιτικές επιλογές αντιλαϊκών κυβερνήσεων, που χαρατσώνουν τους δημότες, που προωθούν την υποταγή στην αντιδραστική, συντηρητική, φιλομονοπωλιακή πολιτική της Ευρώπης των περιφερειών, που προωθούν έργα μποναμάδες για το μεγάλο κεφάλαιο.
Και η παράταξη του κ. Παπανικολάου, που στηρίζεται από τη ΝΔ, αλλά και η παράταξη του κ. Κόκκορη, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ είναι κύριοι εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής, ταυτίζονται με αυτήν.
Καλούμε τους εργαζόμενους της Γλυφάδας στη κάλπη των τοπικών και περιφερειακών εκλογών να καταδικάσουν τους συνδυασμούς που στηρίζονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, και τα κόμματα του ευρω-μονόδρομου, ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Γλυφάδας να κάνουν, ένα βήμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής, υπερψηφίζοντας μαζικά το ΚΚΕ στην κάλπη των ευρωεκλογών, για να εκφραστεί γνήσια η λαϊκή αντίθεση στην Ε.Ε. στην άρχουσα τάξη και στην πολιτική τους.